Proiectele noastre

Pentru că noi considerăm că pentru a trăi o viață a căror teme principale sunt bunăstarea, abundentă și autonomia, este nevoie să înțelegem prin noțiuni și experiențe cât mai practice cum să ne folosim de resursele din jur pentru a construi asta. Avem nevoie de metode de educație alternative, și tocmai de aceea suntem mari fani ai educației non-formale care poate ajuta la deschiderea unor perspective complet noi.

Banometru
Banometru

Banometru este programul gratuit care îți oferă sprijinul unui coach financiar pentru a crea și urma un plan potrivit ție. Ai acces la cursuri ușor de înțeles, susținerea unei comunități prietenoase ca să-ți păstrezi motivația și resurse practice pentru a ajunge la o relație echilibrată cu banii.

Programul este implementat de către în parteneriat de către Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală (AEVR) în parteneriat cu ING Bank România.

Coaching Inspire și Empower Youth!
Coaching Inspire și Empower Youth!

"Coaching Inspire și Empower Youth!" este un proiect finanțat prin Programul Erasmus+, conceput pentru a îmbunătăți competențele lucrătorilor de tineret prin integrarea tehnicilor de coaching în activitățile lor zilnice. Proiectul vizează să crească calitatea muncii cu tinerii și să promoveze dezvoltarea personală și profesională a participanților.

WallET - Experiences & Training
WallET - Experiences & Training

Credem cu tărie că învățarea poate fi distractivă și captivantă, așa că lucrăm la un instrumente nonformale de educație financiară, care va fi disponibil în format fizic, dar și online alături de partenerii din proiect ASOCIACION PROMESAS Promotora de Metodologías Educativas para una Sociedad Alternativa y Sostenible si Produções Fixe Unipessoal Lda își propun sa dezvolte competențelor financiare, gradul de alfabetizare financiara și de auto-reflectie a 150 de tineri care se confruntă cu oportunități reduse prin utilizarea metodelor de educație nonformala

Comunitatea AEVR
Comunitatea AEVR

Ne dorim să punem bazele unui mediu de interacțiune pentru oamenii preocupați de propria educație financiară, un spațiu de împărtășire a experiențelor și inspirație reciprocă. Împreună creăm o comunitate puternică de persoane care se susțin unele pe altele pentru a ajunge să trăiască o viață prosperă, cu sens, în armonie cu mediul din jur.

COMPASS - Community, Participation, Sustainability
COMPASS - Community, Participation, Sustainability

      • Finanțator: Active Citizens Fund Romania, programme funded by Iceland, Liechtenstein and Norway through the EEA Grants Grants 2014 -2021
      • 01.04.2021 – 30.09.2023
    • Unul dintre rezultatele proiectului este crearea programului „Banostare” - metodologia de consiliere financiară a beneficiarilor din grupuri vulnerabile va fi dezvoltată și transferată la nivel național către profesioniștii din 40 de centre de zi și astfel 400 de tineri și adulți în stare de vulnerabilitate vor beneficia de consiliere financiară timp de minim 6 luni folosind această metodologie

close
Crează o provocare
Adaugă o fotografie

Care este visul tău cel mai îndrăzneț?

Lansează-ți provocarea de a ajunge la el în 1000 de pași!

Indiferent că vrei să ai propria afacere, să ajungi un artist renumit, să-i ajuți pe cei din jur să devină mai eficienți cu timpul lor sau orice altceva, începe cu un singur pas!

Mai multe detalii