Despre noi

Viziunea noastră: O societate unită în care să trăim o viață liberă și cu sens, într-o manieră durabilă și sustenabilă.

În acest scop, sprijinim oamenii să-și (re)capete controlul asupra propriei vieți, în mod special prin educație financiară.

În total, am susținut până acum peste 1,000,000 de români (tineri și adulți) să dobândească o altă perspectivă asupra propriilor vieți și valorii lor. La atelierele noastre de educație financiară și la programele de coaching financiar, participanții au învățat să-și gestioneze mai bine banii, pentru a-și crea o viață abundentă.

Ce facem la Asociația Educație pentru Viața Reală (AEVR)
  • Oferim programe de educație financiară și antreprenorială disponibile pentru oricine în România;
  • Educăm oamenii să dezvolte o relație sănătoasă cu banii și să gândească în termeni de dezvoltare durabilă;
  • Construim o comunitate, un mediu de interacțiune pentru oamenii preocupați de propria educație financiară;
  • Dezvoltăm metode alternative de investiții financiare, care urmăresc nu numai rentabilitatea financiară, ci și timpul investit, capitalul uman etc.
De ce educație pentru viața reală?

Dincolo de teorie, educația financiară este despre aplicarea informațiilor în viața reală ca să te bucuri de prosperitate. Presupune flexibilitate, adaptare și învățare constantă. Este un proces care durează pe tot parcursul vieții, nu un curs la care participi și apoi uiți de ce ai învățat.

Credem că învățarea pe tot parcursul vieții (lifelong learning) contribuie decisiv la deschiderea de noi perspective cu privire la oportunitățile din jur.

În jurul nostru există numeroase resurse de care ne putem folosi pentru a avea o viață prosperă. Din păcate, majoritatea oamenilor desconsideră aceste resurse sau pur și simplu nu le observă.

Prin educație financiară practică, la AEVR te susținem să descoperi și să folosești eficient resursele disponibile (interioare și exterioare), astfel încât să-ți construiești o viață trăită în mod conștient, o viață caracterizată prin bunăstare, abundență și autonomie.

Cum te susținem?

  • Îți punem la dispoziție experiențe cât mai practice și noțiuni explicate într-un limbaj accesibil, cu termeni ușor de înțeles.
  • Punem accent pe interacțiuni autentice, metode interactive de predare și deprinderea de abilități actuale, inclusiv la vârsta adultă.
  • De la cursurile noastre pleci cu informații clare, pe care le poți aplica imediat, cum ar fi: stabilirea de obiective financiare, crearea unui buget, planificarea financiară, echilibrarea balanței venituri - cheltuieli, gestionarea creditelor și datoriilor etc.
  • Programele noastre sunt derulate cu sprijinul unei echipe de formatori și consultanți cu experiență de peste 10 ani în domeniul financiar, educațional sau social.
  • Organizăm sesiuni atât la nivel individual, cât și în companii.
close
Crează o provocare
Adaugă o fotografie

Care este visul tău cel mai îndrăzneț?

Lansează-ți provocarea de a ajunge la el în 1000 de pași!

Indiferent că vrei să ai propria afacere, să ajungi un artist renumit, să-i ajuți pe cei din jur să devină mai eficienți cu timpul lor sau orice altceva, începe cu un singur pas!

Mai multe detalii