Termeni și condiții

Asociaţia Educație pentru Viața Reală (AEVR) prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal (nume şi prenume, semnătură, telefon, adresă, e-mail) prin mijloace automatizate şi manual, cu scopul de a vă oferi informații despre activitatea sa.

La utilizarea serviciilor noastre este posibil să vi se solicite date personale. Furnizarea acestora este voluntară. Datele dumneavoastră personale sunt utilizate în strictă conformitate cu legislaţia română privitoare la protecţia datelor. Datele personale furnizate pe site-ul www.aevr.ro sunt utilizate ca parte din procedura contractuală pentru a vă procesa solicitările. În plus, datele dumneavoastră pot fi folosite în scopul înregistrării, participării la trageri la sorţi şi/sau la trimiterea de broșuri informative. 

Prin accesarea, parcurgerea, utilizarea acestui website de către dumneavoastră, acceptați necondiționat condițiile generale de acces și utilizare a sitului website-ul www.aevr.ro, precum și respectarea tuturor legilor aplicabile. 

Acest document stabilește termenii și condițiile în care poate fi utilizat website-ul www.aevr.ro, astfel încât vă rugăm să parcurgeți acest material cu atenție.  

Website-ul, serviciile și conținutul www.aevr.ro vă sunt oferite condiționat de acceptarea Dvs. fără nicio modificare, a condițiilor din prezentul acord.  

Prin utilizarea website-ului, indicați că ați înțeles și acceptati să respectați "Termenii și Condițiile" noastre. AEVR poate revizui acest document oricând, prin actualizarea acestei pagini, fără a avea obligația notificării dumneavoastră în acest sens. Vă recomandăm să vizitați această pagină periodic pentru a citi "Termenii și Condițiile", fiind obligația dumneavoastră legală. Folosirea în continuare a serviciilor website-ului www.aevr.ro reprezintă acceptarea modificărilor aduse prezentului acord, periodic. 

Prezenții termeni și condiții creează o relație tip contract între dumneavoastră și Asociaţia Educație pentru Viața Reală.

Pentru utilizarea serviciilor noastre, aveți nevoie de un dispozitiv cu acces la internet; cu privire la componentele hardware și software acestea trebuie să fie compatibile (recomandarea noastră este de a avea și în unele cazuri chiar obligatorie ultima versiune); cu privire la accesul la internet, aceasta poate implica anumite costuri din partea dumneavoastră.
Performanța, optimizarea serviciilor oferite de AEVR poate fi afectată și chiar influențată de factorii de mai sus. 

1. DEFINIȚII

Asociația Educație pentru Viața Reală (AEVR), cu sediul în str. Foișorului nr. 16, bl. F11C, sc. 1, et. 4, ap. 18, sector 3, București, înființată prin Hot.206/28.06.2013 în dosarul 27527/301/2013 completată cu încheierea din 13.09.2013 și înscrisă cu certificatul de înscriere a persoanei juridice fără scop patrimonial nr. 103/18.07.2013, CIF:32120145, tel: 0723 681 502, e-mail: cornel@aevr.ro.

Utilizator – orice persoană fizică și/sau juridică și/sau orice entitate juridică care accesează, vizualizează, parcurge website-ul.

Website – domeniul www.aevr.ro si subdomeniile acestuia.

2. CONȚINUT:

● Toate informațiile de pe website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; 

● Conținutul oricărui e-mail trimis Utilizatorului de către AEVR și/ sau reprezentanții/ angajații săi, prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; 

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail) asupra produselor și/ sau a promoțiilor/ serviciilor desfășurate și/ sau promovate de AEVR într-o anumită perioadă, fără niciun angajament sau obligație din partea Utilizatorului cu referire la informațiile conținute de acesta. 

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând, dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe website, sunt proprietatea exclusiva a AEVR, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare). Drepturile de autor pentru siglele și sloganele partenerilor noștri le aparțin acestora și sunt reproduse cu acceptul lor.

Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de AEVR. 

Este interzisă orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care-i însoțește, în cazul în care acesta există.

close
Crează o provocare
Adaugă o fotografie

Care este visul tău cel mai îndrăzneț?

Lansează-ți provocarea de a ajunge la el în 1000 de pași!

Indiferent că vrei să ai propria afacere, să ajungi un artist renumit, să-i ajuți pe cei din jur să devină mai eficienți cu timpul lor sau orice altceva, începe cu un singur pas!

Mai multe detalii