Testimoniale

Mie, Banometru, mi-a deschis pur și simplu ochii. Pe de o parte, m-a facut să-mi urmăresc mult mai atentă cheltuielile, pe de altă parte m-a scăpat de niște blocaje legate de noi surse de venit. Eu sunt genul care, dacă mă doare un picior mă duc la doctor. Când m-a durut buzunarul, m-am dus la un specialist, adică la Banometru. Și-a fost fain. Că mi s-au dat soluții personalizate la niște probleme despre care nu mi-e ușor să vorbesc cu cei din jur.

Adriana
București

Nouă ne-a folosit mult experiența Banometru, care ne-a ajutat să aflăm ce vrem să facem și care e ritmul în care ne putem crește afacerea în așa fel încât să nu ne împăvărăm cu credite pe care să nu le putem onora. În plus, ne-am făcut o proiecție realistă a ceea ce înseamnă costuri și venituri. Încă ne e greu să fim suficient de disciplinați pe partea contabilă, dar după ce-am fost pregătiți de profesioniști, avem încredere că facem totul ca la carte.

I.S.
39 de ani, Cluj Napoca

„În programul de coaching financiar am descoperit că eram narrow-minded, deși mă consideram o persoană inteligentă și deschisă :). Am mai descoperit mult entuziasm și speranța că pot trăi o viață plenară și multă energie și putere de care nu eram conștientă.”

Elena
București

„Pe lângă programul în sine, ideea asta de program 1-1 de motivare și atingere obiectiv/ mentorat mi se pare fabulos. Abia aștept să treacă prima tură, să pot aplica pentru a doua sesiune! Altfel, idei, experiențe de do's/dont's + review la diferite instrumente financiare. :)” 

Larisa
București

„Cursul oferit de Comunitatea Banometru generează schimbări și conștientizări la nivel de mentalitate și cauzalitate. Citești și aplici și te trezești că nu mai ești tu cel care știai că ești pentru că au loc transformări radicale, uneori aproape că nu realizezi că ai facut această trecere de la trecut la prezent spre un viitor așa cum ți-l dorești. :)”

Lucian
București

„Am ajuns la întâlnirile Banometru din pură curiozitate, după ce am urmărit un video cu Cornel pe Facebook și ne-au fost de folos în primul rând pentru că noi, ca și familie, nu făcusem până în prezent un buget lunar și nici nu am gândit niște previziuni pentru următorii 10 ani. 

A fost foarte interesant să luăm în calcul ce putem face ca să evităm să ne îndatorăm și ne-am dat seama cât de mult ne completăm noi în familie, o minte de economist cu una de inginer :) Silvia a reușit să ne aducă într-un echilibru extraordinar. 

Am învățat cum să economisim eficient, cum să ne organizăm pentru viitoare evenimente, cum să fim chibzuiți, cum să ținem în frâu cheltuielile pe principiul “moft sau necesitate”, cum să ne ascultăm și să ne înțelegem unul pe celălalt. Am creat fondul de urgență și după ce va fi acoperit vom începe fondul de economii.

Mulțumim din suflet pentru tot ceea de faceți!”

Dana și Orlando V.
București

”Încă de la prima ședință Banometru am învățat cum să ne stabilim bugetul lunar, să identificăm cheltuielile reale și la finalul unei luni veniturile să fie mai mari decât cheltuielile. Am învățat să facem economii doar fiind atenți la modul în care ne cheltuim banii, să facem diferența dintre nevoi și dorințe. În plus, am primit idei prin care ne-am putut majora veniturile.  

Acest program de educație financiară este de mare ajutor deoarece te învață cum să îți gestionezi banii, să îți atingi scopurile și să ai parte de o viață liberă, prosperă. Recomandăm tuturor acest program!”

Marius și Roxana
Crează o provocare
Adaugă o fotografie

Care este visul tău cel mai îndrăzneț?

Lansează-ți provocarea de a ajunge la el în 1000 de pași!

Indiferent că vrei să ai propria afacere, să ajungi un artist renumit, să-i ajuți pe cei din jur să devină mai eficienți cu timpul lor sau orice altceva, începe cu un singur pas!

Mai multe detalii