Invitație program de formare de formatori BANOstare PENTRU BUNAstare

 Capture.PNG Active-citizens-fund@4x.png

Asociația Educație pentru Viață Reală caută 10 formatori în asistența socială


După 6 ani de implementare a unuia dintre programele de educație financiară cu cel mai mare impact  din România, AEVR a creat un model de intervenție de consiliere financiară pentru centrele de zi si din acest motiv căutăm să creștem rețeaua de formatori cu persoane care au expertiza următoare: experiența de minim 4 ani în formare; experiența de minim 4 ani în servicii sociale; experiența de lucru în centre de zi va fi un avantaj; motivația de a participa într-un program cu componentă de educație financiară;atitudine proactivă. 

Înscrierea se va face completând formularul  https://tw89kbbykcc.typeform.com/to/QypEEhPH  până cel târziu la data de 25.11.2021. Vă recomandăm ca înainte de completarea formularului să vizionați cursul online aflat pe www.banometru.ro și poate să aveți o întâlnire de coaching financiar cu unul din coachii noștri, acest lucru vă va ajuta să identificați daca principiile noastre de intervenție sunt în concordanță cu cele personale.

Rezultatele selecției se vor anunța pe e-mail individual, până la data de 7 decembrie 2021. În cazul în care se consideră necesar în vederea selecției, se va solicita un interviu telefonic stabilit de comun acord. 

Participanții la programul de formare vor face parte din rețeaua de formatori și coach financiari ai AEVR și vor fi implicați în programele de formare ale asociației din cadrul proiectului COMPASS - Comunitate, Participare, Sustenabilitate și nu numai.

Pentru detalii suplimentare vă rugam sa ne scrieți silvia@aevr.ro, 0721306640.


***

Proiectul COMPASS - Comunitate, Participare, Sustenabilitate este derulat de Organizația Umanitară CONCORDIA în parteneriat cu Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Servicii Sociale - FONSS și Asociația Educație pentru Viața Reală cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org 

Lucrăm împreună pentru o Europă incluzivă.

Banner - COMPASS parteneri.png
Crează o provocare
Adaugă o fotografie

Care este visul tău cel mai îndrăzneț?

Lansează-ți provocarea de a ajunge la el în 1000 de pași!

Indiferent că vrei să ai propria afacere, să ajungi un artist renumit, să-i ajuți pe cei din jur să devină mai eficienți cu timpul lor sau orice altceva, începe cu un singur pas!

Mai multe detalii