Banometru

Banometru este un program gratuit și flexibil de educație financiară, destinat oricărei persoane care își dorește să vadă cu alți ochi bugetul său și al familiei sale. Participanții beneficiază de ateliere online și față în față și sesiuni de coaching financiar 1 la 1, pentru a găsi soluții la provocările financiare cu care se confruntă.

Lansat în 2016, Banometru însumează până acum 2031 de participanți, 279 de ateliere și 749 de beneficiari de coaching individual. 79% dintre participanți recomandă programul celor apropiați și 39% înregistrează o creștere semnificativă a comportamentului financiar sănătos (buget lunar constant).

În luna aprilie 2020, Banometru s-a extins cu o nouă componentă: Bootcamp Online, un program intensiv de educație financiară, exclusiv online, care durează 9 săptămâni.

Vezi detalii pe www.banometru.ro

Banometru este un program de responsabilitate socială coordonat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi este realizat în parteneriat cu Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală (AEVR) cu sprijinul  ING Bank. 

banometru.jpg

arc.jpg aevr.jpg ing.jpg

Alătură-te cauzei

Prin transmiterea adresei de email, confirm că am minim 18 ani, am cititi și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele conform politicii GDPR

Crează o provocare
Adaugă o fotografie

Care este visul tău cel mai îndrăzneț?

Lansează-ți provocarea de a ajunge la el în 1000 de pași!

Indiferent că vrei să ai propria afacere, să ajungi un artist renumit, să-i ajuți pe cei din jur să devină mai eficienți cu timpul lor sau orice altceva, începe cu un singur pas!

Mai multe detalii