Banometru

Banometru este un program gratuit și flexibil de educație financiară, destinat oricărei persoane care își dorește să vadă cu alți ochi bugetul său și al familiei sale. Participanții beneficiază de ateliere online și față în față și sesiuni de coaching financiar 1 la 1, pentru a găsi soluții la provocările financiare cu care se confruntă.

Lansat în 2016, Banometru însumează până acum 20856de participanți, 389de ateliere și 3307 de beneficiari de coaching individual. 79% dintre participanți recomandă programul celor apropiați și 39% înregistrează o creștere semnificativă a comportamentului financiar sănătos (buget lunar constant).

În luna aprilie 2020, Banometru s-a extins cu o nouă componentă online, un program intensiv de educație financiară, exclusiv online, care durează 9 săptămâni.

Vezi detalii pe www.banometru.ro

Banometru este un program gratuit, ce îți oferă sprijin pentru ca tu să devii sănătos din punct de vedere financiar. Programul este realizat în parteneriat de către Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală (AEVR), Asociația pentru Relații Comunitare (ARC) și ING Bank.k. 

  

Alătură-te cauzei

Prin transmiterea adresei de email, confirm că am minim 18 ani, am cititi și sunt de acord cu prelucrarea datelor mele conform politicii GDPR

Crează o provocare
Adaugă o fotografie

Care este visul tău cel mai îndrăzneț?

Lansează-ți provocarea de a ajunge la el în 1000 de pași!

Indiferent că vrei să ai propria afacere, să ajungi un artist renumit, să-i ajuți pe cei din jur să devină mai eficienți cu timpul lor sau orice altceva, începe cu un singur pas!

Mai multe detalii